Löplabbet - ingen springer som Du.

Löplabbet - ingen springer som Du.

Löplabbet butik
Javascript is required to view this map.

Linköping

Adress: Nygatan 20

Telefon: 013 - 14 69 00

Email: linkoping@loplabbet.se

Butikschef: Richard Isaksson

Öppettider

Vardagar: 10:00 till 18:00

Lördagar: 10:00 till 16:00

Söndagar:12:00 till 16:00

Linköping har många löpintresserade människor, dels motionärer men även elitlöpare. Det märks tydligt att intresset är stort då man alltid möter en hel del löpare i spåren, morgon som kväll. Det finns en hel del löparklubbar i och i närheten av Linköping som gör att många av våra kunder själva är specialister inom löpning. Detta märks tydligt då vi dagligen träffar kunder som vill prata om allt möjligt som handlar om löpning, vilket är väldigt roligt och givande för oss som butik. Linköping är en universitetsstad och bland alla studenter finns också en hel del löparintresserade personer som själva tränar och tävlar på en hög nivå.

Dessa faktorer gör att Löplabbet trivs väldigt bra i Linköping och vi ser fram emot ännu fler kunder som vill dela med sig av egna erfarenheter!

Butikschef: Richard Isaksson

Butikschefen

Att ge mig ut på en löprunda är bland det bästa jag vet. Jag varierar längden och intensiteten på passen då jag tycker lika mycket om en snabbdistansrunda på fem km som en långdistansrunda på uppemot två mil. Jag bor i centrala Linköping så det blir en hel del löpning längs stångån, men jag springer också mycket i rydskogen då det är mjukt och skönt underlag där. Jag springer dels för motionen och välmåendets skull men även för att bli bättre och delta i tävlingar såsom Göteborgsvarvet och andra "smålopp". Jag har som löpdröm att springa New York marathon någon gång i mitt liv då det skulle vara en stor utmaning samtidigt som jag tror att upplevelsen i sig är helt fantastisk.