Löplabbet - ingen springer som Du.

Löplabbet - ingen springer som Du.

Löplabbet butik

Umeå

Adress: Renmarkstorget 12

Telefon: 090 - 13 26 00

Email: umea@loplabbet.se

Butikschef: Anton Lundin

Öppettider

Vardagar: 10:00 till 18:00

Lördagar: 10:00 till 16:00

Söndagar: Stängt

Avvikande öppettider

Midsommarafton Stängt
Midsommardagen Stängt
 

Vi har en välsorterad butik och erbjuder bra service till de som besöker oss. Vår ambition är att vara så bra som möjligt när det gäller löpning, både för motionären och tävlingslöparen.

OBS! Om du behöver hjälp med att hitta rätt sko för dig är det bara att komma in i butiken. Det går ej att boka tid för detta utan det är drop in som gäller.

 

Löpteknikanalys MX-Pro

Spring smartare

Testa din löpekonomi hos oss för att effektivisera din löpning, springa snabbare eller förebygga skador. Testet lämpar sig såväl för dig som vill optimera teknik som för dig som har återkommande skador och vill hitta vad som kan vara orsaken till dessa.

MX-PRO
 Testet genomförs på löpband och i olika hastighetsnivåer som du själv väljer. Löptiden är cirka 45 sekunder per vald fart. Två 3D-kameror scannar av löpsteg, symmetri i rörelsemönster och belastningsnivå på leder. Resultatet blir din kompletta biomekaniska löpprofil, det vill säga en uppställning över löpvärden som påverkar din löpekonomi (hur energieffektivt du springer).
 På så vis kan vi se vad du behöver förbättra för att få maximalt ut av din kondition samt förebygga skador.

Efter avslutat test sker genomgång av testresultaten samt praktisk tillämpning av dessa.

Tidsåtgång: Cirka 30 minuter inkl. uppvärmning och utvärdering

Pris: 900 kr


 

Butikschef: Anton Lundin

Butikschefen

Gammliaskogen med sina eljusspår och stigar är mitt favoritområde i Umeå. Här kan jag få såväl lugna distanspass, snabba intervallpass på "platten", backträning i Kallkällebacken som teknisk stiglöpning på småstigarna som ringlar sig genom skogen. Det centrala läget gör att det alltid är lätt att ta sig dit.

Jag har sprungit hela livet och älskar spänningen som en tävling medför. Då spelar det inte så stor roll om det är ett 800-meterslopp på Campus arena eller ett bergslopp i Norge, så länge jag får utmana mig själv!