Löplabbet - ingen springer som Du.

Kungsgatan blir Sveriges löparcentrum

Tre adresser bredvid varandra på Kungsgatan i Stockholm – nr 19, 21 och 23 – är nu prydda med Löplabbets färgglada logga. Löplabbet City rymmer numera såväl ortopedteknik som medicinsk fotvård, Tjejbutiken är ordentligt uppfräschad och nya Race tillfredsställer de mest inbitna tävlingsrävarna och friidrottarna.

Det är en ordentlig satsning Löplabbet gör längs Kungsgatan. Löplabbet City och Löplabbet Tjej har funnits på plats sedan en tid tillbaka, medan Race är helt ny. Dock är även tidigare butiker nyrenoverade.

- Nya Race-butiken är vår absoluta spjutspetsbutik och genom att enbart fokusera på tävling och friidrott faktiskt unik i sitt slag, även när man ser internationellt. Vi har ett noga utvalt sortimentet för tävling och friidrott, riktat till en grupp ”Beyond the Nerds”, alltså för de riktigt frälsta. All personal har dokumenterad tävlingserfarenhet. Det känns väldigt bra att genom bra kompetens och ett bredare sortiment än tidigare kunna ta ännu bättre hand om våra friidrottande kunder, säger Tom Kellheim, Löplabbet.

Tjejbutiken har tagit över Citys gamla lokaler som har genomgått en ordentlig ombyggnad. Sortimentet har också utökats, för att möta den ständigt växande gruppen av löparintresserade tjejer*.

- Citybutiken har tagit över Scholls gamla lokaler på Kungsgatan 19. Den har fräschats upp och fått ett delvis nytt utseende. Sortimentet har samma bredd som tidigare och innehåller all tänkbar utrustning och tillbehör för din löpning. Här finns även vår fotvård och vår ortopedtekniska verksamhet, säger Tom Kellheim.

*Enligt löparbarometern 2008, 2009 och 2010. Löparbarometern genomförs varje år på uppdrag av Löplabbet, i undersökningen 2010 deltog 3288 svenskar från 15 år och uppåt.